Graag stel ik me aan je voor. Ik ben Anita van Zuijlen, woonachtig te Escharen, getrouwd en moeder van drie volwassen kinderen. Erg leuk vind ik het om buiten te zijn; wandelen, fietsen, fotograferen. Koken, gezellig met een groepje of alleen, voor mijn familie en vrienden maakt me erg blij.         

Na mijn VWO heb ik de lerarenopleiding gevolgd in de vakken Huishoudkunde en Gezondheidskunde. In deze expertise ben ik meer dan 30 jaar werkzaam geweest binnen het onderwijs. Als praktijkdocent Zorg en Welzijn en heb ik vele leerlingen mogen begeleiden naar een diploma en hen wegwijs mogen maken binnen alle facetten van een groot- en klein huishouding.                                                           

Gedreven om iets nieuws te leren bracht me zelf weer in de schoolbanken. Ik volgde de studie tot HR adviseur en heb deze succesvol afgerond. Dit was me op het lijf geschreven; gestructureerd en overzichtelijk. Geïnspireerd ging ik verder op zoek naar nog een opleiding. Omdat ik van nature een gestructureerd type ben en ook een “mensenmens” kwam de opleiding tot “Professional Organizer” als geroepen. Mijn gevoel zegt dat hierin al mijn specialismes en ervaringen tezamen komen. Deze wil ik graag inzetten om samen met jou rust, ruimte en overzicht te creëren in je huis of op je werk.